Projecten

De eerste introductie van een energie-opwekkend signage was een pilot project in samenwerking met Van Happen Containers en Metropool Regio Eindhoven.

In September 2020, onthulde Lusoco zijn eerste pilot, een nieuw concept van groot formaat geprinte Luminescent Solar Concentrator technologie als zelfvoorzienende verlichte signage. Hiermee demonstreren wij onze geavanceerde sterk fluorescerende inkten die de energie van het zonlicht concentreren op onze aan de zijkant bevestigde zonnecellen.

De geïnstalleerde signage tijdens dag en nacht.

Met een schatting van 173,000 verlichte signage in Nederland is, het potentieel aan energiebesparing met deze toepassing, gelijk aan het energieverbruik van 30.000 huishoudens. Daarnaast is het gemak van installatie en de mogelijkheid van herlocatie een belangrijke feature om voor zelfvoorzienende verlichte signage te kiezen.

Wij zijn geïnteresseerd in samenwerking met u om onze technologie verder te valideren en de potentiële impact in onze markten te verkennen. Daag ons uit met nieuwe projecten en neem deel aan onze wereld van energie opwekkend glas.